Oprichtster Ruby Groen over LangedijkerUitje.com

 

Feitjes over de LangedijkerUitje Vergaderkamer

 

  • De Vergaderkamer is onderdeel van LangedijkerUitje.com welke is opgericht in 2017.

  • De oprichter van de LangedijkerUitje Vergaderkamer is Ruby Groen. Een paar jaar lang heeft ze LangedijkerUitje alleen gerund, tegenwoordig heeft ze een leuk team om zich heen.

  • Klanten van LangedijkerUitje zijn o.a. deze mooie bedrijven, overheden en banken: Rabobank, Pallas, Makelaarsland, Ontwikkelingsbedrijf Noord Holland, Holland Boven Amsterdam, Bruijn Installatietechniek, Provincie Noord-Holland, Solar, Noordwest Ziekenhuisgroep, Univé, Snelstart,  Appel Notarissen, Yongli Belting International, Bot Bouw, Gemeente Heerhugowaard, Gemeente Langedijk, De Geus Bouw, Elsevier, Coolblinds, Hypotheekcentrum Langedijk. Bedrijfskring Langedijk, YongLi Europe B.V., NineYards Law, Boekel en Bakker, GGZ, MarktZicht Eten & Drinken, GGD, Reigersdaal, MYS Total Yacht Care, BLG Wonen en veel andere mooie bedrijven. Wat zij van LangedijkerUitje vinden lees je hier.

 

  • De Vergaderkamer kan ook worden verhuurd als coaching, training, film- en fotoshoot locatie.

 

 

Wie is & wat doet LangedijkerUitje?

Mijn naam is Ruby Groen en ik ben bevlogen door gastvrijheid. Ik neem jou graag mee in mijn kijk op de wereld van aandacht, kwaliteit, puurheid en lokaal samenwerken.

 

Ons doel?!

Dat jij als organisator jezelf echt te gast voelt tijdens je eigen vergadering, meeting, inspirerend overleg, training of presentatie. Dit in huiselijke doch zakelijke setting met de allerbeste presentatie middelen. 

 

LangedijkerUitje heeft 4 onderdelen: 

 

Vergaderlocatie

Wij van LangedijkerUitje hebben een unieke vergaderlocatie aan het water. Wij geloven dat de beste ideeën en nieuwe inzichten niet op een stijve bureaustoel worden geboren, maar in een creatieve, lichte en unieke omgeving met lekkere koffie en de beste materialen om mee te werken. 
Opening 2021. Wil je nu al meer informatie? Neem dan contact met ons op.

 

Vergadersloep

Jouw relaties leggen wij graag compleet in de watten in onze unieke LangedijkerUitje Vergadersloep incl. schipper kakelvers eten en drinken voor max. 6 à 7 personen. Nieuwsgierig, klik hier.

 

Teambuilding

Jouw team scherp en wakker houden tijdens jullie bijeenkomst, wij verzorgen graag professionele teambuilding. Klik hier voor inspiratie

Niet vergaderen wel een TeambuildingsUitje? Wij organiseren dit op de meest unieke locaties in Langedijk in combinatie met de leukste activiteiten. Klik hier voor ons volledige aanbod.

 

Privéleven

In mijn privéleven ben ik de vrouw van Marco Zuurbier en moeder van 2 heerlijke eigenwijze meiden.

Tot halverwege 2017 werkte ik als adviseur/service medewerkster bij mooie bedrijven zoals Audi, Volkswagen en Ford. Mijn laatste werkervaring als adviseur particulieren was bij de geweldige werkgever Rabobank Alkmaar E.O. waar ik enorm veel heb geleerd. Daarnaast werkte ik vanaf veel te jong tot een aantal jaar geleden in alle facetten van de horeca. Toch kroop het bloed waar het niet gaan kon ...

 

WAAROM LANGEDIJK

Die zakelijke, dienstverlenende hersenkwabben in mijn hoofd wilden met elkaar samenwerken en hun langgekoesterde missie verwezenlijken. Groepen een mooie beleving bezorgen in het waterrijke Langedijk op een lokale, duurzame en maatschappelijk verbindende manier. Langedijk met zijn unieke natuur, het waterrijke Rijk der Duizend Eilanden en zijn prachtige tuinders historie. Bij die missie kan de samenwerking met de lokale hardwerkende ondernemers, stichtingen en verenigingen in Langedijk zeker niet ontbreken.

 

Naar uw smaak

Wij regelen met passie jullie vergadering, HR meeting of directieoverleg op onze unieke locatie evt. aanvullend met teambuilding. Liever vergaderen op het water of op een geheim eiland, dat kan. Wij zijn er voor jullie tot in de kleinste details met jullie eigen ingrediënten.

 

Durf jij je jezelf en jouw team compleet in de watten te laten leggen door ons? Dan zit je hier op de juiste plek.

 

Het kan ons werkelijk niet gek genoeg!

Uiige groeten,
Ruby Groen

06 - 54 76 46 27
info@langedijkeruitje.com