Reviews

 

Toy Imhoff (Snelstart) *****
Bij LangerdijkerUitje is het echt een uitje! Ruby is zeer professioneel in haar werk, de vergaderkamer is een hele inspirerende locatie. Top bedrijf! 

 

Marieke (Webdesign) *****

Ruby is een gastvrouw in hart en nieren. Alles tot in de puntjes geregeld in de Vergaderkamer. Echt een aanrader!

 

Yolanda Kuin (Businesscoach) *****

Super mooi bedrijf met een top onderneemster aan het roer, die weet hoe een Vergaderlocatie in combinatie met teambuilding geregeld moet worden!

 

Ellen Heijn (Loof & Adviestraining) *****

Mooie Veragderlocatie in combinatie met het terras buiten, de Vergadersloep, de heerlijke lunch en gezonde en lekkere locale producten de perfecte uitvalsbasis voor training, vergadering, brainstorm en meer. Ruby stemt af op het programma en zorgt dat alles op rolletjes verloopt een enthousiaste gastvrouw.

 

Mike de Wit (Hamilton Bright Trade Marketing) *****

Afgelopen september een geweldig teamuitje gehad met Hamilton Bright Trade Marketing. Nogmaals erg bedankt voor de tot in de puntjes verzorgde organisatie Ruby!

 

Sophie Stoop (Sonnenkraft & SK Benelux) *****

We hebben een heerlijk en inspirerend weekend vergaderd in de Vergaderkamer. Een stijlvolle ruimte, aan het water, waar we zeer welkom zijn ontvangen door de gastvrouw Ruby. Bij aankomst was de tafel met veel lekkers gedekt, waardoor we ons vergaderweekend goed van start konden gaan. Alle faciliteiten en materialen zijn aanwezig om een vergadering goed te laten verlopen. En mocht de vergadering uit de hand lopen, is er altijd de mogelijkheid om er te overnachten. Kortom: een absolute aanrader!

 

Jolanda Majoor (BLG Wonen) *****

Fijne positieve samenwerking voor de varende lunch in een mooie Vergadersloep. Goede warme gast- en stuurvrouw die alles goed verzorgde. Top en een aanrader!